Vi utvecklar lösningarna

En liten teknisk och grafisk byrå som genom åren har fått vara med och utveckla många spännande system o hemsidor för olika verksamheter och syften. I vår kompetens och mål är att göra det enkelt till maximal affärsnytta!

Ordersystem för grossister

Är ni grossist och levererar löpande till t.ex. återförsäljare, storkök så har vi ett enkelt och effektivt system för detta. Hantera olika prislistor, unika leveransdagar per kund mm.


Boende & Camping

Boendevisning, kalender, aktuellt och olika flöden för sociala medier har vi samlat i ett eget paket för bästa presentation för anläggningen. Senaste modulen har även en koppling till Turbo vilket gör det ännu enklare för besökaren att boka!


Behovsanpassade lösningar

Utifrån vår portfölj med produkter vi utvecklat så ser vi till er verksamhet hur ni jobbar och vill jobba. Därifrån anpassar vi våra lösningar så att ni får maximal affärsnytta av slutprodukten. Målet är att skapa tillgängliga system som är enkla att utveckla och framförallt enkla att använda!

Intranät / Personalhandbok

Policys, dokument mm. Samla all information i ett eget intranät på er egna hemsida och gör det enkelt åtkomligt för alla personal. Gruppera efter behörighet och roll. 


Avvikelsehantering för processer

Arbetar ni med kvalitetssäkring och vill hålla koll på avvikelser i era processer har vi här tagit fram ett enkelt och effektivt redskap som vi implementerar på er hemsida. Systemet är mobilanpassat för enkel registrering av avvikelser direkt när det händer. 


Hemsida / grafisk profil

Då alla våra projekt handlar om olika webblösningar så skapar vi självklart även er grafiska profil och ert ansikte utåt - er hemsida. Genom åren har vi skapat väldigt många inom olika områden.

Ta gärna en titt på vårt sista jobb - Björkegrens Optik i Kalmar